كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
منو
ورود
كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اخبار
را ه اندازی سامانه پیام من در مسیر ازمون های پایانی 99 بنابر بر تصمیم مسئولین سارمان پیام نور در جلسه 1399/2/27 که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد و تمامی مراکز واحد ها در ان شرکت داشتند ار سامانه پیام من رو نمایی شد این سامانه جهت برگزاری ازمون پیاین نیمسال استفاده خواهد شد گرچه تاکید شد اجباری برای استفاده از این سامانه نیست ولی به عنوان ابزاری جدید و  ارزشمند با امکانات بیشتر و کاربری راحت و ساده  هم برای استادان و هم دانشجویان در جهت برگزاری ازمون پایان نیمسال خواهد بود. از امکانان این سامانه که هم از طریق وب هم موبایل هم تبلت قابل استفاده است گنجینه سوالات ترم قبل و مقالات و... خواهد بود این برنامه از طریق سایت دانشگاه پیام نور pnu.ac.ir ودیگر سایت ها و بازارهای برنامه های  موبایل قابل دانلود خواهد بود درضمن استفاده و ازمون دادن در ان کاملا اریگان است ولی استفاده از مقالات و... هزینه 10 هزار تومانی خواهد داشت.